maanantai 29. huhtikuuta 2013

Valkosuklaa-mustikkamuffinsit


Tänään on lasten vappuetkot ja nyyttäreillä mennään, niin pyöräytin tässä viikonlopun kakkukiireiden jälkeen helpot valkosuklaa-mustikkamuffinsit minikoossa! Ne on sopivan kokoisia niin aikuisille kuin lapsille ja niitä tuli vielä niin paljon, että riittää myös vappubrunssille! Viedään nämä juhliin nyt uunituoreina, ehkä vielä jopa hieman lämpiminä.

Valkosuklaa-mustikkamuffinsit (n.50-55kpl)

4 kananmunaa
4dl ruokosokeria
6dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl vanilja-aromia
200g leivontamargariinia sulatettuna
100g valkosuklaata
n. 1-1,5dl jäisiä mustikoita

Uuni laitetaan kuumenemaan 200 asteeseen. Munat ja sokeri vaahdotetaan kuohkeaksi vaahdoksi ja sekaan lisätään jauhoseos (vehnäjauho+leivinjauhe) lastalla nostellen vuorotellen sulan margariinin kanssa. Loputkin aineet sekoitetaan taikinaan. Taikina jaetaan minimuffinsivuokiin ja paistetaan keskitasolla noin 15 minuuttia.

Huomenna kirjoittelen lisää viime viikonlopun babyshower-kakusta! Nyt äkkiä vappuetkoille!

p.s. pahoittelen surkeaa  kuvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti